Vacatures

 

 

Wij zijn op zoek naar een projectstoffeerder met ervaring.

 

Functie:

 

Ervaren allround projectstoffeerder

 

Voor versterking van ons team zoeken wij een ervaren, vakbekwame en enthousiaste projectstoffeerder.

 

Wij zijn op zoek naar een vakman met tenminste 5 jaar ervaring als projectstoffeerder. Je bent klantvriendelijk, netjes en flexibel? Kun jij je draai vinden in een klein team en denk jij in oplossingen in plaats van problemen? Dan willen wij in contact komen met jou!

 

Wie zijn wij?

 

Vlakwerk Projectinrichting b.v. is al ruim 25 jaar een begrip op het gebied van projectinrichting. Totale stoffering, zonwering en ondervloeren binnen de overheid, de zorg en het bedrijfsleven, dat is ons werkterrein. Van leslokaal, tot ziekenhuis en van kantoor tot appartementengebouw.

Vlakwerk Projectinrichting b.v. staat  garant voor kwaliteit en vakmanschap. In combinatie met een heldere manier van communiceren en een grote mate van betrokkenheid maakt dit ons tot een professionele partner in projectinrichting.

 

Gevraagde gedragscompetenties:    

Werken in een klein team, collegialiteit en flexibiliteit, kwaliteit leveren en vakdeskundigheid toepassen.

 

Overige eisen:   

Belangrijk is dat je minstens 5 jaar ervaring hebt als projectstoffeerder. Je bent verder representatief, klantvriendelijk en je weet van aanpakken.

Je kunt een VOG overleggen en beschikt in verband met fysieke werkzaamheden over een goede lichamelijke conditie en je bent in het bezit van een rijbewijs (B). 

 

Taal:                    Mondeling:                    Schriftelijk: 

Nederlands           Goed                             Voldoende

 

Wij bieden:

Arbeidstijd per week:

38 uren

 

Arbeidsovereenkomst: 

Jaar met uitzicht op vast contract.

 

Verder:

Een goede werksfeer in een klein team en vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk goed uit te voeren.

 

Werkzaamheden:

 

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het leggen van harde en zachte vloeren (pvc, linoleum, rubber, tapijt en vinyl), het voorbereiden van ondervloeren zoals egaliseren, het stofferen van trappen en monteren van raambekleding en zonwering. 

 

Heb je interesse in deze functie?

 

Stuur je gegevens samen met je CV en een korte motivatie naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

 

 

Projecten