Vacatures

Commercieel Projectleider – Helmond

 

Vlakwerk Projectinrichting in Helmond is op zoek naar een gedreven Commercieel Projectleider. Vlakwerk is een begrip op het gebied van vloer en raambekleding binnen de woning- en utiliteitsbouw, waaronder zorginstellingen, overheidsbedrijven, scholen en kantoorgebouwen. Een enthousiaste en informele club mensen die iedere dag de hoogste kwaliteit willen leveren. Ben jij ondernemend en commercieel ingesteld en heb je oren naar dit mooie bedrijf, lees dan snel verder!

 

Functie omschrijving

 

Als Commercieel Projectleider heb je een zeer brede en uitdagende functie. Je verzorgt de acquisitie naar potentiële opdrachtgevers binnen de verschillende sectoren waar Vlakwerk zich begeeft. Het gaat om veel warme relaties die regelmatig terugkomen bij het bedrijf. Je zorgt hierbij voor een goede inventarisatie van de vraag en werkt de offertes uit. Je denkt mee met de wensen van de klant en komt zo tot een plezierige samenwerking. Gedurende het gehele traject blijf jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. De Commercieel Projectleider zorgt verder voor een goede projectbegeleiding en kostenbewaking. Je stuurt de uitvoering aan en zorgt ervoor dat de opdrachtgever volledig wordt ontzorgt. Verder controleert de Commercieel Projectleider de kwaliteit van de producten en verzorgt hij de inkoop. Ook de nazorg behoort tot je takenpakket. Kortom: een zeer uitdagende en brede rol binnen een professioneel bedrijf.

 

Functie eisen

 

Voor de rol van Commercieel projectleider voldoe je aan het volgende profiel:

- MBO/HBO werk- en denkniveau;

- Minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële rol;

- Technische affiniteit, bij voorkeur ervaring met de bouw;

- Proactief, ondernemend en initiatiefrijk;

- Teamspeler die van aanpakken houdt;

- Communicatief vaardige netwerker;

- Woonachtig in de regio Helmond (straal van 30 kilometer).

 

Arbeidsvoorwaarden

 

Voor de rol van Commercieel Projectleider bij Vlakwerk Projectinrichting staat een goed primair salaris klaar met aanvullende emolumenten. De rol biedt mooie doorgroeimogelijkheden met als ultiem doel een partnerschap in de onderneming!

 

Sollicitatie

 

Werelds in Mens & Werk verzorgt exclusief de werving en selectie van de rol van Commercieel Projectleider. Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met Nout ter Horst: 06-52390766. Jouw sollicitatie kun je richten aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Projecten